اگر فرزند شما دوستان کمی دارد یا هیچ دوستی ندارد، اگر تمایل به مدرسه رفتن ندارد (در دوران قبل از شیوع کرونا)، اگر در فعالیتهای گروهی یا مهمانیها شرکت نمیکند: احتمالا ترس شدیدی از قضاوت منفی دیگران درباره خودش دارد و مشکوک به اختلال اضطراب اجتماعی است. این اختلال یکی از شایعترین اختلالات دوره نوجوانی است.
خداروشکر درمانهایی برای این اختلال طراحی شده که موثرترین آنها درمان شناختی-رفتاری است که در این برنامه پژوهشی این رویکرد درمانی را به شیوه آنلاین اجرا میکنیم. این پژوهش کاملا علمی و با نظارت اساتید و متخصصان روانشناسی و بر مبنای جدیدترین روشهای علمی روز دنیا، در دانشگاه شهید بهشتی انجام میشود. الگوی درمانی این پژوهش برگرفته از شیوه مرسوم درمان شناختی-رفتاری آنلاین در کلینیک کودک و نوجوان شهر استکهلم است که مجری این طرح، پس از بازدید از آن مرکز، چار چوب آن سبک درمانی را در پروژه فعلی پیاده کرد.
مزایای شرکت در این برنامه پژوهشی:
۱- شما وقتی فرزندتان را به کلینیکها میبرید ممکن است روند بهبودی به خوبی ثبت و پیگیری نشود ولی وقتی در یک پژوهش علمی شرکت میکنید، شما هم فراموش کنید محقق به طور دقیق پیگیر اوضاع و احوال فرزندتان هست.
۲- بزرگترین امتیاز این برنامه، آنلاین بودن آن است. شما ممکن است بخواهید فرزند خود را به کلینیکها ببید ولی فرصت نکنید، مرخصی نداشته باشید، مسیرتان دور باشد ولی با این سبک نوین درمانی میتوانید بهطور کامل از خدمات کلینیکی به صورت غیرحضوری استفاده کنید.
۳- نکته آخر همانطور که میدانیم متاسفانه خدمات رواندرمانی، خدمات نسبتا گران و پرهزینهای هستند ولی شرکت در این برنامه درمانی شانس و فرصت بسیار خوبی است که میتوانید از آن استفاده کنید. درمانی که هیچ هزینهای بابتش پرداخته نمیشود و بسیار دقیق هم پیگیری میشود.